Uudet tuulet saarella

Jouduimme jättäämään hyvästit Bonairen saaristolle kun vuokranantaja lopetti toimintansa monen vuoden jälkeen. Palvelu on ollut aina huippuluokkaa ja keskusteluryhmä oli erittäin aktiivinen. Päivystysvuorossa olleet managerit aloittivat aina vuoronsa laittamalla ryhmään viestin, joten tuntui siltä että apu oli aina lähellä ja sitä oli helppo tarvittaessa pyytää. Asukkaiden iloksi järjestettiin myös säännöllisesti upeita tapahtumia, erityisesti erilaisia konsertteja.
Haikein mielin siis luin ilmoitusta vuokranantajan lopetuspäätöksestä ja vuokranantajan vaihtumisesta. Vanha Bonaire on nyt ZoHa Islands ja helmikuusta alkaen on opeteltu uusia toimintatapoja. Tontin ulkoasu onneksi säilyi entisellään, mutta vuokranmaksukivi hävisi tontilta. Harmi, se oli mielestäni todella kätevä! Tontin vuokran sai maksettua suoraan omalta tontilta ja näki heti paljonko vuokrausaikaa on jäljellä. Nyt vuokranmaksu tapahtuu ZoHa Islandsin pääkonttorilla, jossa on muutama automaatti vuokranmaksua varten. Ei niin kätevää, mutta kai siihenkin tottuu. Vielä ei ole tarvinnut automaatilla jonotella. Aikaerosta johtuen satun varmaankin usein hiljaiseen aikaan paikalle. Silti jäin kyllä kiveä kaipailemaan..

what_to_do1Nyt on tontin perukoilla tyhjää kun vuokranmaksu hoidetaan erillisellä automaatilla.

taika_home

Vuokrataso säilyi entisellään ja uudellakin vuokranantajalla on todella pitkä kokemus hommasta. Toistaiseksi siis jatketaan samalla tontilla kuin ennenkin. Rakenteluinto virtuaalimaailman puolella on kyllä vähentynyt ja aika kuluu Blenderin parissa. Täytyy nyt harkita vieläkö tälle omalle tontille on tarvetta, vai riittäisikö seikkailu muiden saaria ihaillen.

Bonaire Estates is now part of ZoHa Islands. Thanks to Pup and Milano and their staff for excellent service and great events over the years!

Mainokset

Tietoja Taika Magic

Second Life Resident, SL Blogger --- Interests: Building, Texturing, SL Photography Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Taika Magic

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: