Kesämielellä

Mikäs sen parempi syy kesäiseen valokuvausretkeen kuin uudet kesälöydöt: ihanan kevyt tunika ja upeat aurinkolasit. En olekaan ehtinyt harjoittelemaan valokuvausta aikoihin, joten jo olikin aika taas kokeilla. WindLight-asetuksina on Luna Jubileen Springscape. Olen halunnut kokeilla sitä jo pitkään johonkin kuvaan, mutta sopivaa tilaisuutta ei ole vielä tullut vastaan. Vihdoinkin sille löytyi käyttöä! Näihin kuviin se sopikin hyvin. Jostain syystä halusin myös kesäsadetta kuvaan. Siihen löytyi juuri sopiva paikka nimeltään Cupcake: maps.secondlife.com/secondlife/Cupcake/23/234/36.

summerrain

Tuo tunika on Meli Imakon Full Perm malli, joten siihen voi sitten tehdä itsekin uusia kesäisiä kuoseja lisää. Tämä on ihan valmis tekstuuri mutta juuri sopiva tähän tunnelmaan! Täytyy sitten myöhemmin tehdä itse lisää kesäkuvioita..sadepäivänä kenties.

Sunglasses

Tulipa kesäfiilis 🙂

Tunika: Meli Imako -Full Perm Rigged Tunic Dress

Aurinkolasit: Izzie’s – Oversized Sunglasses

Feeling summery and practicing photography in the rain. I bought a new tunic and sunglasses from Marketplace and headed to the Cupcake sim. I used Luna Jubilee´s Springscape WindLight settings for these photos. Love those warm colors!

Mainokset

Tietoja Taika Magic

Second Life Resident, SL Blogger --- Interests: Building, Texturing, SL Photography Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Taika Magic

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: