Rakas päiväkirja…

..täyttää tänään vuoden! Jipii! Sen kunniaksi piti tietenkin tehdä tänään kakku.. Täytyy kyllä myöntää että minulta onnistuvat paremmin nämä virtuaalikakut kuin oikeat..

Synttärikakku

Paljon on tullut vuoden aikana opittua ja tavattua monia mahtavia ihmisiä! Yhdessä on naurettu kommelluksille ja koettu onnistumisen riemua. Alku oli hankala ja hiuksetkin lähtivät päästä, kuten varmaan monella muullakin aloittelijalla 🙂 Avatar päätyi myös monesti merenpohjaan saaren sijasta, mutta niilläkin harharetkillä löytyi yllättäen upeita vedenalaisia paikkoja.

Vuoden aikana olen harjoitellut erityisesti rakentelua. Harjoittelu alkoi OPH:n hiekkalaatikolla ja silloin työkalut olivat ihan uusia ja outoja. Ensimmäisiä tuotoksia etsiskelin paniikissa hiekkalaatikolla hukattuani ne hiekan uumeniin..siitä voi lukea lisää blogin alkuajoilta. Aluksi tuntui ettei tästä taida mitään tulla, mutta onneksi jatkoin sinnikkäästi harjoittelua.  Kun rakentelu SL:n omilla työkaluilla alkoi sujua, otin lisäksi 3D-mallinnusohjelman käyttöön. Aika iso osa ajasta meni kesällä siis Blender 3D-ohjelman opetteluun. Sillä voi tehdä monimutkaisempia tuotoksia ja tuoda ne sitten virtuaalimaailmaan. Alussa kysyttiin kyllä hyviä hermoja, huh! Siitäkin löytyy blogimerkintä Blender ja mystiset nappulat. Onneksi ohjelmaan löytyy loistavat ohjevideot. Muuten hommasta ei olisi kyllä varmaankaan tullut mitään. Nyt olenkin sitten lähinnä rakennellut omalla tontilla (kaikkea huonekaluista ja koruista leivoksiin..) ja rakentelun lomassa retkeillyt ihailemassa muiden tuotoksia. Onneksi tuolla meidän saaristossa järjestetään myös paljon tapahtumia, joten ei pääse erakoitumaan omalle tontille..

Avatar on muokkautunut tässä vuoden aikana moneen kertaan. Tässä muutama kuva vuoden varrelta:

Ensimmäinen tyyli vasemmassa yläkulmassa ja uusin oikeassa alakulmassa.

Kun on synttärikakusta kynttilä sammutettu, on aika taas suunnistaa kohti uusia seikkailuja!

Mainokset

Tietoja Taika Magic

Second Life Resident, SL Blogger --- Interests: Building, Texturing, SL Photography Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Taika Magic

2 responses to “Rakas päiväkirja…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: