Onni on..oma tontti

Pitkän etsinnän jälkeen tontti on vihdoin hankittu! Tyhjältä näyttää vielä tässä vaiheessa mutta nyt alkaa sitten kunnon rakennusurakka. Viikonloppu meni Photoshopin ja Blenderin parissa. Katto-, seinä- ja tapettitekstuureja olen saanut valmiiksi, mutta vielä on iso urakka edessä. Suunnitelma talosta on valmiina päässä..Saa nähdä kuinka paljon suunnitelmat tästä vielä muuttuvat rakennusprojektin edetessä. Joitakin talon yksityiskohtia tein viikonloppuna Blenderillä. Ensimmäistäkään kasvitekstuuria en ole vielä ehtinyt tekemään ja huonekalutkin ovat vasta suunnitelma-asteella, joten töitä riittää..Tarkoitus on tehdä itse mahdollisimman paljon. Muutama puu tontilla olikin jo valmiiksi ja ne jätän sinne ainakin toistaiseksi. Ne voi sitten korvata itse tehdyillä myöhemmin. Ajattelin keskittyä ensin talon rakentamiseen ja sen jälkeen voi miettiä puutarhaa.

SL tontti

Tontti hankittu, talo ja puutarha vasta suunnitelmissa..

Mainokset

Tietoja Taika Magic

Second Life Resident, SL Blogger --- Interests: Building, Texturing, SL Photography Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Taika Magic

2 responses to “Onni on..oma tontti

 • Katriina

  Hei! Lueskelin mukavaa blogiasi. Kiinnostaisi tuo tontin hankinta SL:ssä. Kertoisitko lisää siitä miten löysit tontin ja mitä kaikkea sen ostamisessa/vuokraamisessa kannattaa ottaa huomioon? Hyvää jatkoa hienolle blogille! 🙂

  • Taika Magic

   Kiitos Katriina!
   Selailin noita tontteja sekä Second Life Market Placen kautta että Second Lifen sisäisellä haulla. Lueskelin tuolla Market Placen sivuilla muiden käyttäjien kommentteja eri vuokranantajista ja Bonairea kehuttiin kovasti. Kun sain päätettyä tontin koon ja tyyliin (pohdin haluanko palmurantaa vai metsäistä tonttia 🙂 ) niin kävin tutustumassa sopivan tyylisiin tontteihin. Sain kyllä hyvät esittelyt tonteista Bonairen väeltä. Bonairen palveluun olen ollut kyllä todella tyytyväinen, apua on saanut aina tarvittaessa nopeasti oman ryhmän kautta.

   Tontteja on eri kokoisia. Suurin ja kallein on kokonainen sim eli full region (256×256 metrin kokoinen itsenäinen alue) ja sen voi ostaa suoraan Linden Labiltä. Minulla on vuokralla tuollaisesta isommasta alueesta lohkottu pienempi tontti joka on vuokrattu välittäjältä. Tontin koon lisäksi tontille on määritelty kuinka paljon sinne voi rakentaa. Tontin hintaan vaikuttaa ko. tontilla käytettävissä olevien ”rakennuspalikoiden” määrä, prim count. Se on ilmoitettu tontin vuokraustiedoissa. Joillakin tonteilla on myös jokin tietty teema joka on mainittu tontin vuokrausehdoissa (covenant). Vuokrausehdot on syytä lukea läpi ennen vuokrausta. Sekin oli minulla yksi valintakriteeri että tontin tyyliä ei ole liian tiukasti rajattu vuokrausehdoissa. Voi sitten käyttää vapaammin omaa mielikuvistusta rakennellessa 🙂 Minuun voi ottaa yhteyttä virtuaalimaailmassa tai twitterin kautta niin voin kertoilla tarvittaessa lisää. Bonairea voin kyllä tosiaan suositella lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: